ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ

Μας αρέσει να βοηθάμε τους επιχειρηματίες να πραγματοποιούν τα όνειρα τους. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία  μιας επιχείρησης παιδότοπου
Θα ήθελα να δημιουργήσω μια επιχείρηση παιδότοπου; Πως ξεκινάω;

Βήμα 1ο : Εύρεση κτιρίου

Το πρώτο βήμα της διαδικασίας είναι η επιλογή του σωστού κτιρίου.

Μερικά  πράγματα που θα πρέπει  να εξετάσετε είναι τα παρακάτω

 

α) Υπάρχει κάποια αντίστοιχη επιχείρηση στην περιοχή;

β) Τι προσφέρει  ο πλησιέστερος ανταγωνιστής? Θα μπορούσατε να προσφέρετε κάτι καλύτερο, ή μεγαλύτερο

Πιο διαφορετικό, πιο μοναδικό;

Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές καινοτόμες κατασκευές, νέα διαδραστικά παιχνίδια, ώστε να υπερτερείτε

 

γ) Το ύψος του κτιρίου είναι κατάλληλο γι’ αυτό που έχετε σκεφτεί;

Όλοι μας οι εσωτερικοί παιδότοποι μπορούν να διατεθούν σε διάφορα μεγέθη  και ύψηΤα 4μ plus είναι  το ιδανικό αλλά μπορεί να γίνει ένας παιδότοπος εξίσου καλός και σε μικρότερο ύψος.

Εάν υπάρχουν επιπλέον  χώροι όπως πατάρια ή ημιώροφοι, αυτά ενδέχεται να μπορούν να ενσωματωθούν στην ευρύτερη εγκατάσταση και να σας προσφέρουν κι άλλα πλεονεκτήματα στη λειτουργικότητα της επιχείρησης σας.

 

δ) Έχει το κτίριο άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος και εάν όχι μπορεί να εκδοθεί

Ο δήμος της περιοχής θα σας ενημερώσει σχετικά.

 

ε) Είναι καθ’ όλα νόμιμα πολεοδομικά στο κτίριο;

Ένας δικός σας μηχανικός θα το ερευνήσει και θα σας πληροφορήσει επ’ αυτού

 

Βήμα 2ο : Σχέδιο και Κατασκευή

Έχετε το κτίριο!!!!

Αυτό που χρειαζόμαστε εμείς είναι σχέδια ( κάτοψη) και διαστάσεις. Απαραίτητο είναι το ύψος του κτιρίου.

Εάν υπάρχει σχέδιο του μηχανικού σε ηλεκτρονική μορφή και κάποιες φωτογραφίες , θα μας βοηθούσε πολύ στην καλύτερη σχεδίαση του χώρου.

Οι σχεδιαστές μας λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των πελατών μας δημιουργούν ένα σχέδιο που ταιριάζει στο χώρο σας ώστε να είναι λειτουργικός, αποτελεσματικός, ασφαλής και όμορφος.

Όλος ο εξοπλισμός κατασκευάζεται στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής, στην  Αργυρούπολη Αττικής και στον βιομηχανικό μας χώρο στη Μαγούλα Αττικής

Η εξειδικευμένη μας ομάδα εγκατάστασης θα παραδώσει τον εξοπλισμό επί τόπου και θα φροντίσει  να συναρμολογηθεί και να τοποθετηθεί σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί και είχε εγκριθεί από τον πελάτη μας

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εκτός του εξοπλισμού παιχνιδιού κατά τη δημιουργία μιας επιχείρησης παιδότοπου.

Όσο και αν από την πείρα μας γνωρίζουμε πολλά για την διαμόρφωση των χώρων παιδότοπου, επιμένουμε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα –  να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε εξοπλισμό παιχνιδιού.

Ωστόσο, μπορούμε φυσικά να συμβουλεύσουμε και για πράγματα εκτός του παιχνιδιού – όπως τον αριθμό των τραπεζιών και των καρεκλών, πόσες τουαλέτες απαιτούνται κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να κατασκευάσουμε για εσάς ένα πρότυπο κέντρο παιχνιδιού

 

Πόσο κοστίζει η δημιουργία μιας επιχείρησης παιδότοπου; Είναι η Europlaygrounds πιο ακριβή από άλλους προμηθευτές;

Επειδή κάθε παιδότοπος  είναι πάντα ειδικά σχεδιασμένος για τον εκάστοτε χώρο και περιλαμβάνει πολλά προϊόντα και αξεσουάρ, η τελική τιμή πρέπει να υπολογίζεται με βάση τον τελικό σχεδιασμό.

Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές που μπορεί να επηρεάσουν το κόστος του χώρου παιχνιδιού σας – μέγεθος κτιρίου, ύψος κτιρίου, ποσότητα παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, κ.λπ.

Η Europlaygrounds δεν έχει χρεώσει ποτέ για το σχεδιασμό, ούτε χρεώνουμε για οποιαδήποτε από τις συμβουλές που η ομάδα μας θα συζητήσει με ευχαρίστηση μαζί σας.

 

Γι’ αυτό που μπορείτε να είστε σίγουροι είναι, ότι  η Europlaygrounds προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Το κόστος και η αξία είναι δύο διαφορετικά πράγματα – εάν εστιάζετε αποκλειστικά στο κόστος του προϊόντος και όχι στην αξία αυτού, χάνετε μια μεγάλη ευκαιρία!

Μπορούμε να συζητήσουμε τον προϋπολογισμό σας, πόσα μπορείτε ή θέλετε να ξοδέψετε;

Ποια απόδοση της επένδυσής σας θα θέλατε να δείτε ή πρέπει να δείτε και για ποια χρονική περίοδο, είναι σημαντικές εκτιμήσεις.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε εάν το επίπεδο επένδυσης που σχεδιάζετε θα σας δώσει πράγματι απόδοση και θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Είναι σημαντικό για εμάς να πετύχετε. Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας και θέλουμε να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας ως υπεύθυνο κατασκευαστή παιχνιδιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Δεν πουλάμε χώρους παιχνιδιού. Πουλάμε λύσεις παιχνιδιού που προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις των πελατών

 

Γιατί να επιλέξω τη Europlaygrounds;

Ανοίγοντας μια νέα επιχείρηση θέλετε να κάνετε το καλύτερο ξεκίνημα, γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν.

Εκείνο το προϊόν που  θα μπορεί να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και θα σας διασφαλίζει ότι αυτοί θα επιστρέψουν ξανά και ξανά στο χώρο σας

Στη Europlaygrounds με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, είμαστε οι ειδικοί στη σχεδίαση και κατασκευή παιδότοπων.

Οι σχεδιαστές μας, βασιζόμενοι στις επιθυμίες των πελατών μας, δημιουργούν πρωτότυπα, καινοτόμα σχέδια τα οποία στη συνέχεια θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρίας μας. Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε στενά τη διαδικασία και να παράγουμε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Όλα μας τα προϊόντα όχι μόνο συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας αλλά τα υπερβαίνουν.

Εκτός των ποιοτικών προϊόντων μας και της άψογης και ασφαλούς κατασκευής έχουμε την καλύτερη ομάδα συντήρησης και aftersale υποστήριξης.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για εμάς στο site μας στην ενότητα Έργα μας

Εάν αναζητάτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Η ομάδα μας είναι πάντα εκεί για εσάς.

Καλέστε μας στο 2109939555 ή στείλτε ένα email στη διεύθυνση info@europlaygrounds.gr.