Χωρίς κατηγορία

Η διασκέδαση των μικρών μας φίλων!

Κύριο μέλημά μας είναι η διασκέδαση των μικρών μας φίλων! Για τον λόγο αυτό δημιουργούμε κατασκευές που είναι φτιαγμένες από εξαιρετικής ποιότητας υλικά ώστε να μπορούν να παίζουν με ασφάλεια!!

Η Europlaygrounds έχοντας ως εργαλεία τις νέες καινοτομίες στα παιχνίδια και την εμπειρία πολλών χρόνων στη κατασκευή παιδότοπων αναλαμβάνει τη σχεδίαση και την υλοποίηση του παιδότοπου σας με πρωτότυπα, μοναδικά σχέδια και δραστηριότητες, που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες!

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από τον ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ και πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας ώστε τα παιδιά να διασκεδάζουν άφοβα!!

Στόχος μας είναι να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας σε παιδότοπους που είναι ασφαλείς και φτιαγμένοι με εξαιρετικής ποιότητας υλικά!!!!

Αν ενδιαφέρεστε για εσωτερικούς ή εξωτερικούς παιδότοπους... καλέστε τους ειδικούς!

Όλα μας τα παιχνίδια, μέσα στην κατασκευή, είναι διαδραστικά, καινοτόμα, διασκεδαστικά και ξετρελαίνουν τα παιδιά. Μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε παιδότοπο, παλιό ή καινούργιο. Αποτελούνται από πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά!
Όλα με την εγγύηση της ποιότητας και της ασφάλειας που προσφέρει η εταιρία μας.